XU MIAMI

Wednesday, 1 January 2014

Chen Man - tricksy fashion shootsMost people who loves fashion and works contact with fashion industry, no one hasn't ever really admire the extremely attractive photographs of Chen Man on the cover of many well-known fashion magazines.

Chen Man (born 1980) is a Chinese fashion photographer who has produced numerous covers for Chinese and international fashion magazines and for major international companies.

Born in Beijing, she quickly demonstrated her artistic talent, drawing a mouse when she was only two. Her mother ensured her development, sending her to a drawing class and to a high school specialising in art.She then attended the Central Academy of Fine Arts, where she studied graphic design. When only 23 and still a student, her self-styled photographs were published on the covers of China's Vision Magazine, bringing her immediate prominence. Handling all her post-production work herself, she makes extensive use of digital tools including Photoshop and 3D Max.


In addition to cover photographs for Vision Magazine over a number of years, she has also contributed to Chinese features in Vogue, Elle, Harper's Bazaar, Marie Claire, Cosmopolitan, and Esquire. She frequently works with the makeup artist Toni Lee, and various celebrities from China and Hong-Kong. She now runs her own company, providing photographs for the advertising campaigns of Motorola, Adidas and Gucci while presenting her work at exhibitions in Chinese cities. In 2012, she embarked on a partnership with MAC Cosmetics designing a collection of pink and blue products representing love and water, the elements Chen believes are behind the origin of life.

Some people can be said that the photoshop works of Chen Man is art fake, but I think Photoshop is just a tool, like painting uses color, decorated with chalk. Above, all in the photos of Chen Man, I love in it, including traditional and modern, is inspiring and insightful ideas. Chen Man expressed portrait photograph is on the covers of magazine at the powerful woman, charming and sometimes childish naive style. Chen Man also playful, teasing out the photos of her with gestures like "wink unreasonable".


--------------------------

Hầu hết những người yêu thích và làm công việc tiếp xúc với ngành công nghiệp thời trang, hẳn, không ai chưa hề biết đến các bức ảnh cực kỳ ấn tượng của Chen Man trên các tạp chí thời trang nổi tiếng. 


Chen Man (sinh năm 1980) là một nhiếp ảnh gia thời trang người Trung Quốc đã có rất nhiều tác phẩm bìa cho các tạp chí thời trang Trung Quốc và quốc tế; và cho các công ty quốc tế lớn.


Sinh ra tại Bắc Kinh, Chen Man đã sớm chứng tỏ tài năng của mình. Để đảm bảo sự phát triển của cô, cô được Mẹ gửi đến một lớp học vẽ và một trường trung học chuyên về nghệ thuật . Sau đó, cô tiếp tục học ở Học viện Mỹ Thuật Trung ương, nơi cô nghiên cứu thiết kế đồ họa . Khi chỉ có 23 và vẫn còn là một sinh viên , những shoot hình với chính phong cách của cô đã được công bố trên trang bìa của tạp chí Vision của Trung Quốc , sự nổi trội của cô ngay lập tức được biết đến. Tất cả các shoot ảnh được chính cô xử lý hậu kỷ, cô ấy sử dụng thành thạo các công cụ kỹ thuật số từ Photoshop đến 3D Max .
Ngoài việc chụp ảnh trang bìa cho tạp chí Vision, cô còn làm việc cho các tạp chí khác như Vogue , Elle , Harper Bazaar của , Marie Claire, Cosmopolitan , và Esquire . Cô thường xuyên làm việc với nghệ sĩ trang điểm Toni Lee, và những người nổi tiếng khác nhau từ Trung Quốc và Hồng Kông. Hiện nay cô điều hành công ty riêng của mình, cung cấp hình ảnh cho chiến dịch quảng cáo của Motorola , Adidas và Gucci trong khi giới thiệu công việc của mình tại triển lãm ở các thành phố Trung Quốc . Năm 2012, cô bắt tay vào hợp tác với MAC Cosmetics, thiết kế một bộ sưu tập các sản phẩm màu hồng và màu xanh đại diện cho tình yêu và nước, các nhân tố niềm tin của Chen bắt nguồn từ nguồn gốc sự sống .Mọi người có thể sẽ nói các tác phẩm của Chen Man là nghệ thuật giả, nhưng tôi nghĩ photoshop cũng chỉ là một công cụ, giống như vẽ  tranh dùng màu, trang điểm dùng phấn. Hơn hết trong các bức ảnh của Chen Man, tôi yêu thích ở nó, bao gồm cả truyền thống và hiện đại, là sự truyền cảm và sâu sắc trong các ý tưởng. Chen Man thể hiện chân dung trên trang bìa là những hình ảnh người phụ nữ quyền lúc, quyến rũ và đôi lúc ngây thơ kiểu trẻ con. Chen Man cũng nghịch ngợm, trêu phá trong chính các bức ảnh của cô bằng những cử chỉ kiểu như "nháy mắt không hợp lý". 


No comments:

Post a Comment